(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
RIZOTO S MLETÝM MASEM

Potřebné ingredience
2 sáčky rýže
250g mletého masa
2 cibule velké
1/2 sáčku sojových kostek
vegeta, sůl, pepř
petrželka sušená nebo čerstvá
eidam
Postup přípravy
1. Nejdříve si uvařime ve vodě dle návodu sojové kostky, stačí asi 15 min. vařit. Poté slejeme a ručním mixerem rozmixujeme na menší kousíčky
2. Uvaříme rýží asi. Vypneme ji asi o 10 min. dříve než je doporučená délka.
3. Na pánvi zesklovatíme cilule, přidáme mleté maso a opékáme dokud maso nezhnědne.
4. Na pánev přilijeme z rýži z hrnce i s vodou a dusíme asi 20 min. ( podle toho jak chceme mít rýži hnědou ),
5. Ochutíme vegetou, pepřem petrželkou a podáváme posypané sýrem např. s červenou řepou.
Rizoto není suché a proto je moc dobré.
2. Uvaříme rýží asi. Vypneme ji asi o 10 min. dříve než je doporučená délka.
3. Na pánvi zesklovatíme cilule, přidáme mleté maso a opékáme dokud maso nezhnědne.
4. Na pánev přilijeme z rýži z hrnce i s vodou a dusíme asi 20 min. ( podle toho jak chceme mít rýži hnědou ),
5. Ochutíme vegetou, pepřem petrželkou a podáváme posypané sýrem např. s červenou řepou.
Rizoto není suché a proto je moc dobré.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé